به گزارش روزنامه دیلی تلگراف، گروهی از محققان دانشگاه ایالتی 'لویزیانا' در آمریكا متوجه شدند افرادی كه سه نوع خشكبار از جمله گردو، پسته و بادام هندی مصرف می كنند نسبت به افرادی كه خشكبار مصرف نمی كنند، لاغرترهستند و این افراد سطح كلسترول خوب در بدن آنها بالاتر و سطح پروتیین های مرتبط با تورم و بیماری قلبی در بدن آنها پایین تر است .
در افرادی كه خشكبار استفاده می كنند ، احتمال ابتلا به عوامل خطرسازی كه با هم می توانند موجب ابتلا به سكته مغزی، دیابت و بیماری های قلبی شوند، پنج درصد كمتر است.
پروفسور'كارول نیل' رییس این طرح تحقیقاتی گفت : براساس نتایج این تحقیق مصرف كنندگان خشكبار نسبت به افرادی كه خشكبار مصرف نمی كنند، وزن كمتر، شاخص جرم بدنی پایین تر و دور كمر كوچكتری دارد.
محققان در این مطالعه اطلاعات بیش از 13 هزار مرد و زنی را كه خشكبار مصرف می كردند و در ردیف افرادی قرار داشتند كه روزانه بیش از یك چهارم اونس (39.68 گرم) خشكبار مصرف می كردند، بررسی كردند .
براساس نتایج این تحقیق شیوع چهارعامل خطرساز چاقی شكمی، فشار خون بالاو سطح بالای گلوكز در این افراد كمتر بود.
علمی**2038** 1581